Na een heerlijke zomer, zijn we de afgelopen maanden hard aan het werk geweest. Zo waren er een aantal functies die opnieuw ingevuld moesten worden, er zijn nieuwe projecten aangenomen én natuurlijk zijn er diverse evenementen georganiseerd.

Met trots mogen we mededelen dat we een nieuwe evenementen coördinator hebben, een nieuwe project coördinator én een nieuwe voorzitter. De enige functie die nu nog open staat is die van secretaris. Dus… ben of ken je iemand? Stuur hem of haar vooral door naar onze website voor meer informatie!

Maar we hebben nog meer mooi nieuws! We hebben drie nieuwe projecten aangenomen: een in Uganda, een in Bolivia en een in India. Kijk vooral op de projectpagina voor meer informatie over de projecten. We zijn erg blij en trots!

Als laatste hebben we de afgelopen maanden ook een aantal evenementen georganiseerd. Zo stonden wij vorige maand op de IJHallen met een kraam (met spullen gesponsord door vrienden, familie en buren waarvoor dank!), waarmee wij weer een mooi geldbedrag voor de stichting opgehaald hebben. Daarbij vond vorige week onze Students for Children international pubquiz plaats. Het was een hele gezellige avond met eveneens een mooi bedrag voor de stichting als restulaat!

De komende maanden komen er weer veel leuke dingen aan, dus blijf ons volgen op Facebook, Instagram en via de site!