Bootcamp voor Students for Children. De zon scheen en het gras was droog, waardoor het een prachtige dag zou kunnen zijn voor een bbq, feest of… een bootcamp. Juist! Op donderdag 23 april was het zover: de eerste Students for Children Bootcamp was een feit. Al glimlachend sprintte en huppelde rond de 20 mensen over het grasveld van het Westerpark. Onder leiding van Bootcamp leider Tom werd iedereen herinnerd aan het feit dat we op heel veel plekken in ons lichaam spieren hebben.

Hoewel de spierpijn dagen later nog aanwezig was, was het sport-evenement een groot succes. Tom en Lida (ja, inderdaad Lida die ook in het bestuur zit) hadden een schema gemaakt waar iedereen, sportief of niet, aan mee kon doen. Estafettes, krachttraining, kruiwagenraces en buikspieroefeningen waren aan de orde van de dag. Gelachen werd er om de onmogelijkheid van sommige bewegingen en hijgend werd er gehigh-fived als iemand uitgeput de estafette won.

Al met al kunnen we stellen dat deze Bootcamp een sport-feestje was en zeker een mooie manier om de projecten van Students for Children te steunen. Denk je nu: wat jammer dat ik dit gemist heb? Wees niet getreurd: er zal nogmaals een heuse Students for Children Bootcamp worden georganiseerd! En jawel, weer met Tom, en jawel, weer zal het hele bestuur zijn sportkleding aantrekken!

Volg ons op Facebook of Twitter als je op de hoogte wil blijven van onze evenementen. Op deze social media houden we je ook op de hoogte van onze projecten en hoe wij ons geld besteden!