Afgelopen zondag waren wij helemaal in de kerststemming. Met veel plezier stonden wij namelijk op niet 1, maar op maar liefst 2 kerstmarkten!

Kerstmarkt Beverwijk

We hebben onze krachten gesplitst, waardoor de helft van ons actief was in Team Beverwijk en de anderen in Team Monnickendam. Hier hebben we heerlijke warme chocolademelk verkocht mét slagroom. Voor de gelukkigen was er zelfs nog een koekje bij. Het doel met dit evenement was om zo veel mogelijk geld op te halen voor Students for Children. En dit is goed gelukt!

Kerstmarkt

‘s Ochtends vroeg waren we al druk bezig met de voorbereidingen van dit evenement. Het was erg leuk om de enthousiaste reacties van de langskomende mensen te zien. Een goed doel steunen met een heerlijke beker Chocomel (de énige echte), dat is natuurlijk voor iedereen een win-win situatie.

Iris op de kerstmarkt Beverwijk

De kerstmarkten in Monnickendam en Beverwijk waren intiem, waardoor er veel persoonlijk contact met de bezoekers van dit evenement kon worden gelegd. Maar wij stonden hier natuurlijk niet voor niets. Met succes hebben wij geld weten op te halen, waarvan alle winst direct naar een van onze projecten gaat. Een prachtige kerstgedachte!

Wij vonden het erg leuk om te doen, en zijn zeker van plan om van dit evenement volgend jaar een nog groter succes van te maken! Graag bedanken we organisatoren Winkelstad Beverwijk van de kerstmarkt in Beverwijk en Star Promotions van de kerstmarkt in Monnickendam. Dankzij deze partijen hebben wij gratis gebruik kunnen maken van de kerstkraampjes op dit evenement voor ons goede doel!