Our website is currently under maintenance. Thank you for your understanding.
Pubquiz

Pubquiz Café de Walvis

Al enige tijd wilde Students For Children weer een gezellig evenement organiseren. Het liefst op een hippe locatie. Na een uitgebreide planning en veel overleg is dit uiteindelijk gelukt. Op 21 december was het zo ver: er vond weer eens een bloedstollende pubquiz plaats. Dit keer mochten wij dit organiseren in Café de Walvis.

De Quizmasters en deelnemers konden van tevoren genieten van heerlijk ambachtelijke hamburgers om zo de broodnodige energie te vergaren. Ook kon men alvast wat eerder komen om gewoon even te borrelen.

De pubquiz

Op de avond was er een maximale opkomst. Wij waren daar als Students for Children erg blij mee: hoe meer deelnemers, hoe meer geld wij konden ophalen voor onze onderwijsprojecten. Twee van de bestuursleden van Students for Children presenteerde de pub quiz. Britt had zelfs een unieke en ludieke outfit aan. De biertap leek niet dicht te gaan en de sfeer was (daardoor?) erg goed. Wij vonden het een zeer geslaagde avond!

Het was erg leuk om het enthousiasme en de rivaliteit onder de teams te zien. Deze onderlingen competitie was er niet voor niets, want er viel een hele mooie prijs te winnen: de drankbon van het winnende team werd verscheurd.

Opbrengst

Uiteraard heeft dit evenement, naast de gezelligheid, ook voor een hele mooie opbrengst gezorgd. Wij hebben namelijk € 343,10 opgehaald! Dit gehele bedrag gaat naar onze projecten. Met dit hoge bedrag kunnen we veel betekenen voor anderen, bijvoorbeeld voor ons scholenproject in Kenia.

Aangezien dit evenement een groot succes was, is het zeer waarschijnlijk dat we vaker een pub quiz gaan organiseren. Houd vooral onze de site en Facebook in de gaten, want de volgende pubquiz wil je echt niet missen!

Graag bedanken wij Café de Walvis voor het beschikbaar stellen van het café en voor het sponsoren van de prijs.