Welkom op onze nieuwe website!

Zoals de frequente bezoeker ongetwijfeld al heeft gezien: Students for Children heeft een nieuwe website! Natuurlijk kunnen jullie nog steeds uitgebreide informatie over onze onderwijsprojecten vinden. Elk project is nu voorzien van een mooie foto carousel (als we voldoende foto’s van onze projectpartner hebben ontvangen), indien beschikbaar een video, en een precieze duiding op Google maps. In de toekomst zullen we hier ook achtergrondinformatie over het land plaatsen om jullie te vertellen over de context waarbinnen het project wordt uitgevoerd.

Daarnaast is de functionaliteit om nieuwsupdates over de projecten en over Students for Children uitgebreid. We kunnen het nu een heuse blog noemen! Via ons blog worden jullie op de hoogte gehouden van de vordering van de projecten, van evenementen die we organiseren, van samenwerkingen met scholen en bedrijven, en van ontwikkelingen in de Students for Children zelf. En vind je de blog post leuk? Dan kun je hem met één klik delen op Twitter, Facebook of LinkedIn – zie hieronder. Daar zou je ons erg mee helpen!

Komende weken zullen er misschien nog wat kleine dingen worden veranderd aan de website en wat informatie worden toegevoegd. En ja, fouten op de website zijn nog even voorbehouden komende maand. Geen grote fouten natuurlijk maar misschien staat er ergens nog een typfoutje.

Veel plezier op onze website. Neem de tijd om even rustig rond te neuzen. Suggesties en ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom. Dat kan namelijk gewoon in de comments hieronder!

Leave a Reply