Boni-actie dit jaar voor Students for Children

Jaarlijks organiseert het St. Bonifatiouscollege in Utrecht de Boni-actie om in een aantal dagen om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar is de keuze op Students for Children ontvangen!

Op 30 november en 19 december was Students for Children al aanwezig om over de stichting en onze werkzaamheden te vertellen aan de leerlingen. Op 11, 12 en 13 februari zullen we opnieuw op het Bonifatiuscollege aanwezig zijn. Dan zal de ‘Boni-actie’ plaatsvinden. De hele school zal zich drie dagen lang inzetten voor de kinderen in Kenia en Bolivia. Van het verkopen van worstenbroodjes en Valentijnsrozen, tot het veilen van speeddates voor de ouderejaars: overal wordt geld mee opgehaald.

Met de opbrengst worden onze projecten in Kenia en Bolivia gesteund. We kijken uit naar de Boni-actie!

Leave a Reply